Az OZONE WHITE™ technológia jelentős sikerét annak köszönheti, hogy rendkívül környezetkímélő, hiszen az ózon a fertőtlenítési folyamat során tiszta oxigénné alakul. Ennek az innovatív módszernek köszönhetően olyan, fizikailag elérhetetlen helyeken is tudunk eredményesen harcolni a biológiai szennyeződések, gombák, szagok ellen, ahova eddig nem volt mód egyéb hatásos anyag bejuttatására.

Az OZONE WHITE™ technológia sajátosságai:

Folyamatosan méri és dokumentálja a kibocsátott ózon mennyiségét és a kezelt területen található ózon mennyiségét is, mert a kezelés hatékonyságának elengedhetetlen felétele a légkörbe jutatott ózon megfelelő koncentrációban történő jelenléte, valamint ennek a koncentrációnak fenntartása a hatásmechanizmus teljes időtartamában.

A fertőtlenítést követően a kibocsátott ózont katalizátor semlegesíti, annak érdekében, hogy a kezelt helyiség a lehető legrövidebb időn belül újra biztonságosan használható legyen.

A teljes folyamat – beleértve a fertőtlenítést, valamint a semlegesítést is – mérési jegyzőkönyvvel online dokumentálásra kerül a Registered List of Ozone Disinfection hitelesítő rendszerében a rlod.org oldalon, így bármikor visszakereshető. A fertőtlenítő kezelésről tanúsítványt állítunk ki.

Jó tudni! Természetesen 100%-os eredményt vagy steril környezetet lehetetlen létrehozni, ugyanakkor igyekszünk a lehető leghatékonyabb javaslatot tenni az OZONE WHITE™ technológia használatára.

Fontos! Az OZONE WHITE™ technológia nem váltja ki a napi takarítási és fertőtlenítési protokollt! Az OZONE WHITE™ technológia nem ad teljes körű védelmet a biológiai fertőzések ellen! Az OZONE WHITE™ technológia rendszeres használata segít a vízvételi pontok és nedves környezetek csíramentesítésében, az általános higiéniai elvárások betartásában, nem hagy maga után veszélyes vagy a környezetre káros anyagot.