Az OZONE WHITETM szolgáltatása

Mit kínál az egyedi OZONEWHITETM szolgáltatása?

  • Gyorsaságot, hiszen gépparkunkat nagyobb részben ipari létesítményekre méreteztük, ezért a hasonló szolgáltatásokkal szemben lényegesen gyorsabban tudjuk a fertőtlenítéshez szükséges mennyiségű ózont előállítani
  • Kétszeres csíramentesítést, mert a berendezéseink programja alapvetően két fertőtlenítési kört is tartalmazhat, s így az ózon visszabomlását követően egy második csíramentesítő program is elindulhat automatikusan. A választható programok az előzetes megbeszélések során kerülnek egyeztetésre a megrendelői igények alapján.

 

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Szolgáltatásunkat már Európa számos országában veszik igénybe szállodaláncok, élelmiszeripari üzemek, egészségügyi intézmények, éttermek, edzőtermek, tömegközlekedési vállalatok, uszodák, wellness központok, közmű szolgáltatók, ipari létesítmények, iskolák, óvodák, irodák, konferenciatermek, állatkórházak és bevásárlóközpontok egyaránt. A tartós siker elengedhetetlen feltétéle a fertőtlenítő kezelés ismétlése meghatározott időközönként, melyre szakértői javaslat alapján prémium szolgáltatáscsomagokat alakítunk ki.

 

Hogyan vehető igénybe?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36-20-383-1412 telefonszámon, vagy mail@owglobalsolution.hu e-mail címre írt levelével, hogy az Ön egyedi igényeihez igazodva alakíthassuk ki ajánlatunkat.

 

Az OZONE WHITETM működés közben

 

Fontos! Az OZONE WHITE™ technológia nem váltja ki a napi takarítási és fertőtlenítési protokollt! Az OZONE WHITE™ technológia nem ad teljes körű védelmet a biológiai fertőzések ellen! Az OZONE WHITE™ technológia rendszeres használata segít a vízvételi pontok és nedves környezetek csíramentesítésében, az általános higiéniai elvárások betartásában, nem hagy maga után veszélyes vagy a környezetre káros anyagot.